Wc verstopt? Wij helpen u graag verder

De wc is een van de meest belangrijke aspecten aan ieder huis. Het is dan ook absoluut niet prettig als de wc verstopt zit. Een verstopte wc komt dan ook nooit uit en is altijd vervelend. Hoewel de meeste verstoppingen vaak zelf relatief makkelijk te verhelpen zijn kan het ook gebeuren dat een verstopping zo hardnekkig is dat deze maar niet wilt wijken. Gelukkig kunt u bij dit soort verstoppingen gebruikmaken van onze specialisten! Ons team met specialisten weet binnen een mum van tijd uw wc weer te repareren zodat u hier weer met een gerust hart gebruik van kunt maken.wc verstopt

Licht verstopte wc

Een verstopte wc komt nooit gelegen. Of dit nu in de ochtend is voordat u naar uw werk gaat of laat in de avond, het is een van de meest vervelende problemen die u in uw huis kunt ervaren. In de meeste gevallen gaat het om een lichte verstopping. Een lichte verstopping wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van uitwerpselen en overmatig gebruik van wc-papier. Ook kan het zijn dat er producten in de wc zijn beland die niet doorgespoeld mogen worden. Als u een licht verstopping heeft dan kunt u deze vaak zelf relatief makkelijk weer oplossen. Toch liever de hulp van een specialist? Wees dan ook niet bang om contact met ons op te nemen!

Wc verstopt door een hardnekkige verstopping

Als u een verstopte wc heeft, dan probeert u het vaak zelf eerst weer te repareren. Maar het kan goed zijn dat u er zelf niet uitkomt en het niet opgelost krijgt. Het kan goed zijn dat u dan kampt met een hardnekkig verstopte wc. Een hardnekkige verstopping kan door een groot aantal verschillende dingen veroorzaakt worden. Zo kan het zijn dat er producten in de wc zijn beland die hier niet thuishoren, maar ook door slechte leidingen of gebrek aan onderhoud. Als u last heeft van een hardnekkige verstopping dan lossen onze experts deze graag voor u op. Zij kijken samen met u wat er mogelijk is en komen zo tot een oplossing op maat.

Neem direct contact met ons op

Is uw wc verstopt? Dat is misschien wel een van de meest vervelende problemen in huis. Als uw wc verstopt is wees dan absoluut niet terughoudend om contact met ons op te nemen! Bel direct voor een afspraak wanneer het u uitkomt! Ons ervaren loodgieter Heerhugowaard team van staat klaar iedereen in Heerhugowaard.

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaringen zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Spoedservice

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle spoedklussen.