Hemelwaterafvoer verstopt; ons team helpt u verder

Een goede hemelwaterafvoer is een verrijking voor ieder huis. Zo zorgt dit handige systeem ervoor dat al het overtollige regenwater van het dak gemakkelijk naar beneden wordt geleid. Zo voorkomt de afvoer dat het water zich verzamelt op het dak. Als de hemelwaterafvoer verstopt zit kan dit dus niet alleen vervelend zijn, maar ook nog behoorlijke gevolgen hebben voor uw huis. Gelukkig kan ons ervaren team uw hemelwaterafvoer gemakkelijk ontstoppen en ervoor zorgen dat deze weer fatsoenlijk doorloopt.

Verstopte hemelwaterafvoer

Een hemelwaterafvoer is een erg belangrijk onderdeel van het exterieur van uw huis. Het zorgt ervoor dat het regenwater op eenvoudige wijze naar het riool of de grond wordt afgevoerd. Op deze manier kan het water niet op het dak verzamelen en verminder je het risico op lekkages. Een verstopte hemelwaterafvoer is dan ook allesbehalve wenselijk. Vaak is dit toch lastig te voorkomen. Dit komt omdat de verstoppingen vaak gecreëerd wordt door een combinatie van kleine takjes en bladeren. Deze worden op het dak geblazen door de wind. Ook kunnen vogels ervoor zorgen dat deze dingen op het dak terecht komen, in de dakgoot belanden en uiteindelijk de hemelwaterafvoer blokkeren. Ons ervaren team van vakmensen staat gelukkig voor u klaar om deze verstopping te verhelpen. Zo loopt alles binnen een oogwenk weer door zoals het bedoeld is.

Snel en vakkundig

Een verstopte hemelwaterafvoer kan niet alleen vervelend zijn, maar ook ernstige gevolgen hebben voor uw woning. Zo kunnen er lekkages optreden die resulteren in waterschade als u deze verstoppingen niet snel genoeg weet op te lossen. Gelukkig is ons ervaren team van experts bereid om deze verstopping op een snelle en vakkundige manier te verhelpen. Zo ontstoppen wij de hemelwaterafvoer en kijken wij samen met u naar wat de beste vervolgstap is om deze verstopping te voorkomen voor de volgende keer.hemelwaterafvoer verstopt

Neem direct contact met ons op

Uw hemelwaterafvoer krijgt het soms zwaar te verduren. Zo vangt hij al het water op dat op het dak beland. Hierdoor is de kans vrij groot dat er andere dingen met het water meegevoerd worden zoals takjes en bladeren waardoor een verstopping kan optreden. Als uw hemelwaterafvoer verstopt zit dan kunt u rekenen op ons ervaren team van loodgieters. Wij zorgen ervoor dat uw hemelwaterafvoer weer werkt als nieuw. Dus neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter wat wij voor uw hemelwaterafvoer kunnen betekenen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wat er op uw dak gebeurt.

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaringen zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Spoedservice

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle spoedklussen.