Gaslekkage in Heerhugowaard

Wanneer een gaslekkage in Heerhugowaard zich voordoet dan moet u meteen in actie komen. Gas is licht ontvlambaar en in de juiste verhouding met zuurstof zelfs explosief. Een lekkende gasleiding is dan ook een probleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden. Een gaslekkage in Heerhugowaard kan namelijk tot zeer gevaarlijke situaties leiden waarbij er zelfs levensgevaar dreigt voor uw familie. De loodgieter in Heerhugowaard is voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar en kan snel ter plaatse zijn. Sla onze contactgegevens op in uw telefoon, zodat u snel hulp kunt bereiken als een gaslekkage in Heerhugowaard zich voordoet.

Een gaslekkage zo vroeg mogelijk ontdekkengaslekkage

Aardgas is van nature geurloos. Om ervoor te zorgen dat mensen de gevaarlijke situatie van een gaslekkage in Heerhugowaard toch kunnen ontdekken als deze zich in hun woning voordoet, is aan het gas dat we in huis gebruiken een extra geur toegevoegd. Het ruiken van deze geur is meestal de eerste indicatie waardoor mensen een glaslekkage in Heerhugowaard ontdekken. Tevens is het slim om de gasmeter in de gaten te houden als u zojuist werkzaamheden in huis hebt verricht waarbij er iets met een gasleiding gebeurt zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld na het frezen of boren in een muur of vloer.

Loodgieter inschakelen voor repareren gasleiding

Op het moment dat u een gaslekkage in Heerhugowaard ontdekt is het eerste dat u moet doen alle ramen en deuren openzetten. Lekkend gas is levensgevaarlijk als een ruimte hiermee gevuld is. Het gas laten ontsnappen is daarom de eerste handeling. Vervolgens roept u luid naar iedereen in de woning dat er sprake is van een gaslekkage en dat niemand een vonk of open vlam moet produceren. De volgende stap is het afsluiten van de gaskraan. Zijn deze maatregelen genomen, dan neemt u contact op met de loodgieter in Heerhugowaard om zo snel mogelijk uw kant op te komen.

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaringen zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Spoedservice

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle spoedklussen.