Veelgestelde vragen

Hier leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 072 202 0079.

We verlenen meerdere diensten:

Benieuwd of uw probleem binnen onze werkzaamheden valt? Neem contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in Heerhugowaard en omgeving.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 072 202 0079.

Lekkages en andere problemen kunnen zich op ieder moment voordoen. Soms is dit in het weekend, wanneer er geen loodgieters aan het werk zijn. Ook kunnen problemen zich voordoen in de avond of zelfs ’s nachts. Speciaal voor noodsituaties die niet kunnen wachten op reguliere werktijden, is er de spoedservice. Dankzij deze service zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week loodgieters beschikbaar om uw noodsituaties te verhelpen.

Een lekkage is heel vervelend en kan vaak voor veel schade zorgen. Daarom is het belangrijk om snel te handelen. Vang bijvoorbeeld druppels water op met een emmer, of sluit de hoofdkraan. Zo kunt u ervoor zorgen dat de waterschade beperkt blijft. Bel daarna HLS Loodgieters. Onze loodgieters kunnen de lekkages voor u oplossen en helpen zoeken naar de daadwerkelijke lekkage.

U kunt uw toilet ontstoppen met behulp van een ontstopper. Er zijn twee soorten, de plopper en een chemische ontstopper. Met een chemische ontstopper hoeft u slechts het middeltje in het toilet te laten lopen zodat deze het vuil kan oplossen. Als u een plopper gebruikt kunt u met behulp van de zuignap druk creëren. Deze druk zorgt ervoor dat de verstopping wordt losgewrikt waarna deze kan worden doorgespoeld.

Installatiebedrijf Heerhugowaard

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaring en zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Dag en nacht bereikbaar

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle (spoed)klussen.