Uw riool ontstoppen in Heerhugowaard

Het is bijzonder vervelend, maar het kan iedereen overkomen. U probeert het toilet door te spoelen, maar bemerkt tot uw schrik dat het water niet meer wegloopt. In plaats daarvan komt het omhoog. Wat doet u in zo’n situatie? Heel eenvoudig: bel een loodgieter! Want als u nog langer wacht, is de kans groot dat het water overstroomt. Voorkom schade en wees er snel bij!

Oorzaken van riool verstoppingen

Een verstopping in de riolering kan op verschillende manieren ontstaan. Meestal is de oorzaak dat er een blokkade is ontstaan door ophoping van vuil, rommel en zeepresten. Helaas worden er veel afval doorgespoeld dat helemaal niet in het riool mag. Denk aan incontinentiemateriaal of wattenstaafjes. In combinatie met vuil en zeepresten klontert dit samen en blokkeert zo de riolering. Hieronder een overzicht van wat u niet door mag spoelen:

  • Frituurvet
  • Reinigingsdoekjes
  • Luiers
  • Maandverband

(Twijfelt u of iets doorgespoeld mag worden dan kunt u op de website van Milieu Centraal kijken.)

Naast ophoping van vuil en afval kan het riool ook verstopt raken doordat het verkeerd is aangelegd. Denk bijvoorbeeld aan te smalle leidingen of te scherpen hoeken waardoor de doorstroming niet optimaal is. Hierdoor zelfs alleen haren en zeepresten als snel ophopen tot een blokkade.

Waarom uw riool ontstoppen in Heerhugowaard?

riool ontstoppen HeerhugowaardU bent op zoek naar iemand die uw riool kan ontstoppen in Heerhugowaard? Maar waar vindt u zo snel een betrouwbaar adres? Natuurlijk adverteren er talloze bedrijven, maar kunt u ook van hun hun service op aan? Maak het uzelf gemakkelijk en bel ons. Want wij hebben een betrouwbare service, waardoor wij u snel kunnen helpen. Zo weet u zeker dat onze ervaren loodgieters snel ter plaatse zijn. Uw ongemakken kunnen binnen enkele uren worden opgelost. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier!

Zelf aan de slag met het ontstoppen van de riolering?

In sommige gevallen kunt u de riolering zelf ontstoppen. Heeft u geprobeerd met een ontstopper de blokkade in de riolering los te krijgen? Lukt dit niet dan is er een andere aanpak nodig. Onze ervaren loodgieters beschikken over speciale apparatuur om leidingen te ontstoppen. In een mum van tijd ontstoppen we ieder soort riolering.

Snel geholpen

Niet alleen kunnen we het probleem snel verhelpen. Ook komen we direct naar u toe. Een verstopping is altijd erg vervelend. Er ontstaat stankoverlast en u kunt uw sanitair niet meer gebruiken. Dan is het wel zo prettig als u snel geholpen wordt. Op onze loodgieters kunt u rekenen!

Wat biedt onze service in Heerhugowaard nog meer?

Niet alleen voor riool ontstoppen, maar ook voor al uw lekkages kunt u bij ons terecht. Is dat niet handig? Zo kunt u er zelfs voor kiezen om van meerdere diensten tegelijk gebruik te maken. Zo’n combinatie is vriendelijk voor uw portemonnee en het is snel gebeurd. Snel, efficiënt en gegarandeerd goed!

Blijf daarom niet langer zitten met een verstopte riolering. Er is een oplossing! Bel snel en laat u verrassen door onze uiterst klantvriendelijke service. Overal in Heerhugowaard (en omstreken!) kunt u ons inschakelen.

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaring en zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Spoedservice

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle spoedklussen.