Lekkage in de afvoer in Heerhugowaard laten verhelpen

Lekkage afvoer HeerhugowaardBent u zich bewust van de mogelijke gevolgen van een lekkage in de afvoer in Heerhugowaard? Een lekkage kan voor een vervelende waterschade zorgen, die doorgaans niet eenvoudig te verhelpen is. Denk bijvoorbeeld aan schimmelvorming op uw muren, of zwamvorming op houten constructies. Voordat deze bijzonder onhygiënische schade verholpen kan worden, zal het vocht uit uw woning getrokken moeten zijn. Onze loodgieters staan voor u klaar, om een lekkage in de afvoer in Heerhugowaard zo spoedig mogelijk voor u te verhelpen. Des te sneller de lekkage verholpen is, des te kleiner is de kans op een blijvende waterschade aan uw woning.

Oorzaken van een lekkage in de afvoer in Heerhugowaard

Een lekkage in de afvoer in Heerhugowaard kan op verschillende manieren ontstaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het op de verkeerde wijze aansluiten van de leidingstukken. Als er speling tussen de leidingstukken voorkomt, kan het vocht via de speling uit de leidingen sijpelen. Buiten de leidingen trekt het vocht in uw muren, vloeren en houten constructies. Door de afvoerleidingen door een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Heerhugowaard aan te laten leggen, is de kans op lekkages minimaal.

Ook kan een lekkage in de afvoer ontstaan zijn bij boorwerkzaamheden. Denk aan een renovatie van de badkamer of keuken, waarbij de afvoer per ongeluk geraakt is. Vaak merkt u een dergelijke lekkage pas als de waterschade al ontstaan is. Een lekkage in de afvoer zou in dit geval makkelijk voorkomen hebben kunnen worden, door gebruik te maken van een leidingzoeker. Dit is een klein apparaatje, die een indicatie geeft van de manier waarop de leidingen door uw woning lopen. Zo weet u precies waar u wel, of juist niet kunt boren!

Met spoed een lekkage in de afvoer laten verhelpen

Heeft u momenteel te maken met een lekkage in de afvoer in Heerhugowaard? Laat de lekkage in dat geval zo snel mogelijk verhelpen. Onze loodgieters bieden u een speciale spoeddienst, die 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken is. Wij sporen de bron van de lekkage voor u op en zorgen direct voor een passende oplossing. Vaak moet de kapotte afvoerleiding vervangen worden, om verdere waterschade tegen te gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om een klein rubberen bandje om de leiding te schuiven. Zo wordt de bron van de lekkage afgedekt en kan verdere schade voorkomen worden.

Ervaren krachten

Onze krachten hebben uitgebreide ervaringen zorgen voor een oplossing.

Meedenken en advies

Wij denken graag met u mee en zorgen voor deskundig advies op maat.

Spoedservice

Ook ’s nachts zijn wij bereikbaar voor alle spoedklussen.